Familiedag 22 mei
CD&V Zwevegem
N°2 - 12/04/2016
 
 

CD&V Familiedag 22 mei 2016.

Ga mee met CD&V Zwevegem naar Plopsaland en geniet van deze familiedag. (Inschrijven voor 15 april)

Voor onze leden is er gratis busvervoer, info en inschrijven kan via info@zwevegem.cdenv.be

 

Nog geen lid? Geen probleem.

Maak je lid van CD&V via onze afdeling, info@zwevegem.cdenv.be en geniet van dit aanbod.

Lidgelden 2016 :

€ 6,00 voor een nieuw lid

€ 25,00 voor een gezin

Nieuwe vleugel WZC in gebruik.

Sedert begin maart hebben heel wat bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Amand hun intrek genomen in één van de 84 nagelnieuwe kamers.

Na meer dan 2 jaar bouwen is de eerste en grootste fase van de vernieuwing/uitbreiding van het Woonzorgcentrum achter de rug. Er zijn drie nieuwe verdiepingen, deze beschikken over een leefruimte, gezellige zithoeken, moderne badkamers, bergingen, therapiekeuken, werkruimten … .

Naast de kamers en leefruimtes is er ook een volledig uitgeruste nieuwe centrale keuken, op het zelfde niveau zijn er ook bergingen, technische lokalen en werkplaatsen aanwezig.

De tweede fase start begin april. Deze omvat de ombouw van de oude keuken naar kine-ruimte, kapsalon en burelen – een herinrichten van de inkomhal – het aanpassen van verschillende technieken in bestaande kamers.

Het kostenplaatje van het totale project zal dan schommelen rond de € 14,6 mio., waarvan € 7,6 mio. gefinancierd wordt met een VIPA-subsidie.

CD&V Zwevegem is blij met de behaalde resultaten, zeker omdat CD&V de eerste belangrijke stap zette in dit project, zorgen voor de financiële middelen.

De nieuwe vleugel werd op 19 maart voorgesteld aan de pers, in aanwezigheid van raadsleden OCMW & gemeente en het bestuur van de ouderenadviesraad. De échte feestelijke opening van het vernieuwde woonzorgcentrum volgt in het najaar, na afronding van alle werken.

Kalender

dinsdag, 10 oktober, 2017
Fier om West-Vlaming te zijn.
zondag, 15 oktober, 2017
CD&V Familiefeest "Jeu de Boule"